Könyvelőiroda Nyíregyháza

A társaság fő tevékenysége a könyvelési, adótanácsadói tevékenység. Állandó ügyfeleink száma kb. 50-60 társaság, egyéni vállalkozó. Ezekkel a cégekkel állandó megbízási szerződésünk van a vállalkozás könyvelési, bérügyviteli, adóbevallási kötelezettségek teljesítésére vonatkozó feladataira, melyért a vállalkozások havonta meghatározott díjat fizetnek társaságunk számlája alapján az adatok feldolgozását, bevallások benyújtását követően.

A cég tulajdonosainak eddigi szakmai pályafutása:  A társaság 97 %-os tulajdonosa Kócs István. A szakirányú közgazdasági szakközép után diplomát a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Ipar szakán szereztem 1987-ben. Első munkahelyem a  Nyírség Konzervipari Vállalat volt, ennek közgazdasági osztályán dolgoztam, majd az új adórendszer bevezetése után 1989-től egy magántulajdonú könyvelőirodájának vezetőjeként helyezkedtem el. Ezt megelőzően adótanácsadói képesítést szereztem a Perfekt cég oktatásában. 1990-től először egyéni vállalkozóként, 1991. februárjától  immár saját cégben, az Optim-Ad  Adótanácsadó Gmk-ban irányítottam a könyvelőirodát, végeztem az adótanácsadói tevékenységet. Közben 1993-ban okleveles könyvvizsgálói képesítést is szereztem. Ekkor a könyvvizsgálatra társaimmal megalapítottam a HKH Consulting Kft-t, amely ma is a könyvvizsgálói piac középvállalkozása. Közben 2000-ben az addig gmk formában működő társaságunkat kft-vé alakítottuk, nevet változtattunk, a társaságot azóta hívják Luther-Tax Kft-nek. 2006-ban akkori társam kivált a cégből, azóta a vállalkozás családi cégként működik.

Már 1991-ben, a társaság alapításakor küldetésünkként határoztuk meg, hogy – elsősorban a megye, a régió – mikro- és kisvállalkozásainak nyújtsunk szakmai segítséget az akkor formálódó adórendszer útvesztőiben. Ez a cél az elmúlt 26 évben sem veszített aktualitásából, sőt a folyton változó szabályozó rendszer újabb és újabb kihívásokat támaszt munkánkkal szemben. A kör, amelyiknek szolgáltatásaink nyújtjuk, méreteinél fogva nem engedheti meg magának, hogy a különféle szabályozó rendszerek, törvényi előírások figyelésére, alkalmazására önálló szakembereket, tanácsadókat alkalmazzon, így aztán szinte minden területen – munkaügy, adórendszer, számviteli előírások, banki kapcsolatok, finanszírozás, szerződések átnézése, véleményezése, hatóságokkal való kapcsolattartás, képviselet, stb.

A társaság elsősorban Nyíregyházán és a megyében nyújt szolgáltatást ügyfeleinek, de van pár nyíregyházi kötődésű budapesti ügyfelünk is.

A kisvállalkozói piac kiszolgálása területén jelentős verseny van a régiónkban, amely verseny lenyomja a szolgáltatások árát. A könyvelőirodák által nyújtott szolgáltatások minősége, a végzett munkáért vállalt felelősség azonban már jelentős szórást mutat. Mi elsősorban nem az olcsó árakkal kívánunk versenyezni, hanem a nyújtott szolgáltatás minőségével és a szolgáltatások kibővítésével. Ugyanakkor van néhány hasonló profilú társaság, akikkel szakmai kérdésekben, vitás ügyekben megkeressük és tájékoztatjuk egymást, ami elősegíti, hogy megfelelő választ tudjunk adni ügyfeleink feltett kérdéseire. Céljaink között is a minőségi szolgáltatásokkal elérhető versenyelőny elérése a kitűzött cél, amely révén biztos megélhetést tudunk nyújtani munkatársainknak és a cég tulajdonosainak.


AJÁNLATKÉRÉS

Árajánlat kéréséhez kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

 

LUTHERTAX

4400 Nyíregyháza, Ér utca 11. földszint 3